Service-excellence white

EXPERT IN SERVICE EXCELLENCE

Empoweren met gastvrij meesterschap

Communiceren-met-impact white

WIJ
ZIJN REBELS

Empoweren met het lef om het anders te doen

Future white

TOEKOMSTPLANNEN
TEKENEN

Empoweren door het voorspellen in visualisaties

Innovatie white

INSPIREREN HOE HET OOK KAN

Empoweren met inspiratie en voorbeelden uit praktijk

DE KERN VAN 4 IN ONZE AUTHENTICITEIT

De wereld van werken verandert, banen verdwijnen maar werk blijft. Daarom begeleiden, adviseren en helpen wij organisaties, teams en individuen in hoe van waarde te blijven in de toekomst van werk.

Dit doen wij door samen met professionals te bouwen aan een professionele business support met een zelf organiserend vermogen en grote toegevoegde waarde voor de organisatie en haar omgeving. Een toekomstbestendig model voor zowel mens als organisatie.

Het FTF TEAM

SARA VAN BROEKHOVEN
Founder en #toekomstvanwerk voorspeller @FTF

Sara’s missie? Mensen bewust maken van hun marktwaarde richting de toekomst! Sara is al jaren actief om de match te maken tussen talent en organisatiebehoeftes. Eind 2015 startte ze ook om die reden een onderneming -nu de FutureTalentFactory- de wereld van werk heeft namelijk behoefte aan talent met een toekomstbestendige mindset en dat kon ze moeilijk vinden in de bestaande markt van toen.

Sara is een inspirator met focus; het ontwikkelen van mensen, teams en bedrijven naar volledig potentieel en ‘drive’ is haar passie. Bij deze ontwikkeling gaat zij het ‘anders doen’ niet uit de weg. Sara heeft een ruime ervaring in het employabel maken van professionals en heeft een bewezen trackrecord.

Sara gelooft in de kracht van zelforganiserende teams die met authenticiteit het verschil durven te maken. Haar aanpak is; puur, onbevangen, visualiserend en met een bak humor! Naast de hoofdrol die Sara in onze programma’s heeft is ze ook de ontwikkelaar van futuristische, maffe nieuwe producten in ons bedrijf die bijdragen aan de mens van waarde maken richting de toekomst van werken!

YVONNE DINGS
Workshopfacilitator en implementatiecoach @FTF

Als implementatiecoach gaat Yvonne naast het co-faciliteren van de workshops, samen met Sara en Kim, ervoor zorgen dat de opgedane kennis ook daadwerkelijk geborgd wordt.

“We willen de assistants ondersteunen in de andere manier van werken die van ze gevraagd wordt en hen prikkelen om hun eigen rol, talent en toegevoegde waarde zichtbaar te maken.

De nieuwe kennis wordt ‘eigen gemaakt’, en na afloop van de workshops zetten we ons in om de implementatie op de werkvloer door te zetten. Ik zie mezelf daarin als een gids die de assistant op weg helpt in haar nieuwe rol, ook na de workshops.”

ELISAH DOEVENDANS
Grafisch vormgever @FTF

“Alles wat te maken heeft met design verzorg ik voor de FutureTalentFactory.
Hoewel Sara en Kim duidelijk weten wat ze willen geven ze aan mij alle ruimte voor de grafische vormgeving.

De energie die Sara en Kim hebben werkt zeer aanstekelijk, het plezier in wat ze doen spat er vanaf, evenals het toekomstbeeld dat ze voor ogen hebben. Deze krachtige eigenschappen neem ik mee in de beelden die je ziet, zowel on- als offline. Een fantastische samenwerking die we in de future gaan doorzetten!”

KIM VAN STIPPENT
Founder & ambitie-expert @FTF

Kim is workshopfacilitator, (career)coach en de drijvende kracht in de operatie van ons bedrijf. Met haar motto ‘mensen gelukkig maken en organisaties succesvol’ heeft ze bij tal van bedrijven voor ontwikkeling gezorgd. Ze gelooft erin dat mensen bewust maken van hun authentiek talent van groot belang is, zodat ze weten waarmee ze buitengewoon kunnen zijn en vervolgens progressie maken in wat ertoe doet in de toekomst van werken. Én ze is ervan overtuigd dat het bouwen van betekenisvolle toekomstige supportorganisaties met buitengewone authentieke mensen en samenwerkingen zal resulteren in een toekomst van werk waar mensen van waarde en intern relevant blijven. Kim heeft jarenlange ervaring in het business-support vak, wat maakt dat ze uitstekend weet wat er speelt bij zowel de professional als de klant.

RICHARD DE HOOP
Team & samenwerk-expert @FTF

Samen toekomstmuziek schrijven, dat is wat Richard de Hoop doet tijdens zijn presentaties bij onze klanten.

Richard biedt een energieke en muzikale bijeenkomst  die garant staat voor ontwikkeling van teams en individuen, én die bovendien perfect aansluit bij de FutureTalentFactory:  “In de toekomst van werk worden talenten van groot en doorslaggevend belang. Door muziek als metafoor te gebruiken wil ik professionals bewust maken van hun talent en authenticiteit en ze klaarstomen voor de toekomst.”

Richard brengt serieuze inhoud op een luchtige en leuke manier, hij staat bekend om zijn enthousiasme en originaliteit en laat uiteindelijk iedereen een toontje hoger zingen…

CLAUDIA STRAVER
Leerarchitect in duurzame wendbaarheid @FTF

Als de wereld van werken continu verandert, is voortdurend leren dan geen voorwaarde? En hoe snel kunnen professionals, teams en organisaties daarop anticiperen?  Met het antwoord op deze vragen houdt Claudia zich bezig binnen de FutureTalentFactory.

Claudia: “Ik richt me op duurzame wendbaarheid om er in de toekomst van werken toe te blijven doen!  Het ontwikkelen van vaardigheden waarmee groei wordt bereikt kan alleen wanneer medewerkers in staat zijn om zelfsturend te leren.
Door het verwerven van de benodigde mindset, kennis en vaardigheden is men in staat zich aan te passen aan snel veranderende omstandigheden.

Met mijn fascinatie rondom leren in organisaties en drijfveren van mensen weet ik zaken van een andere kant te laten zien. De vinger op de zere plek te leggen. En maak ik mensen bewust dat ze al iemand zijn, met al hun ervaring en kennis uit het verleden. Om te bouwen aan een beeld van de professional die ze zelf willen zijn in de toekomst. Dat gegeven neem ik mee om die veranderende toekomst samen vorm te geven, mét oog voor het individu.”

KEESJE HOES
Adviseur employabiliteit @FTF

Als adviseur employabiliteit zal Keesje de professionals begeleiden middels een-op-een coachingstrajecten in de duurzaamheid van hun talent.
Keesje: “In ieder van ons zit een authentiek talent waarmee het verschil gemaakt kan worden in de toekomst. Professionals ondersteunen in de transformatie om weer vanuit dit talent te gaan werken is het mooiste, leukste en dankbaarste werk dat er is!”

CAROLIJN VAN DER HOEVEN
Woordkunstenaar en contentqueen @FTF

De FutureTalentFactory staat voor originaliteit en een unieke manier van werken. Ook in onze communicatie-uitingen willen we onderscheidend zijn.
Onze tekstschrijver Carolijn heeft het talent om anders te denken en is voor ons dan ook de juiste persoon om onze blogs te schrijven, de webteksten te ontwerpen en onze beroemde Updates te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar de woordkunsten van Carolijn en naar de inhoud die wij graag met je delen? Schrijf je dan in voor onze Updates en volg ons op social media!