Join us for doing good

Iedereen die ooit bij een van onze presentaties of workshops is geweest weet dat we mensen inspireren om van waarde te zijn. Voor zichzelf en voor anderen in hun omgeving. Een mooi voorbeeld hoe je dit kunt doen zagen we toen we kennismaakte met Moniek van Daal. Zij zet zich met Club Goud in voor ouderen in Nijmegen die buiten de boot dreigen te vallen. Ze organiseert bijzondere activiteiten in Nijmegen waar verschillende generaties elkaar kunnen ontmoeten en jonge mensen kennismaken met vrijwilligerswerk in de ouderzorg.

FTF ondersteunt Club Goud niet alleen door zelf regelmatig te helpen bij activiteiten als de 80+ bioscoop, het Danspaleis of een food truck festival bij een zorginstelling, maar ook door ons netwerk te vertellen over Club Goud en ze uit te nodigen om ook bij te dragen aan dit bijzondere project.

Vind jij het ook belangrijk dat ouderen kunnen blijven meedoen? Ga dan naar de website van Club Goud of stuur een e-mail en informeer naar de eerstvolgende data dat FTF een steentje gaat bijdragen.

Geef een oudere een festivaldag met Club Goud

Wil jij ouderen een bijzondere middag bezorgen bij Festival op ’t Eiland? Met een donatie aan Club Goud zorg je ervoor dat nog meer ouderen kunnen genieten van theater, muziek & gezelligheid. Voor 5 euro koop je een festivalticket voor een oudere, voor 10 euro huur je een speciale strandrolstoel en voor 25 euro trakteer je iemand op een superdeluxe VIP festivalpakket.

Wil je jouw donatie graag zakelijk boeken? Klik dan hier om een mailtje te sturen naar Club Goud met de gegevens van jouw organisatie + het bedrag dat je wil doneren, dan zorgt Club Goud voor de factuur.

Doneren kan hier:Totaal: € -